I vår internetbutik erbjuder vi flera olika betalningsalternativ, vilka varierar beroende på land. Som standard kan du förskottsbetala, använda PayPal eller kreditkort i alla ländernas webbshoppar. För att använda landsspecifika betalningsmetoder, vänligen gå till XLIndustri:s online butiker i respektive land.

PayPal

För att kunna använda PayPal, måste du registrera ett konto hos företaget. Bankdata sparas centralt och måste inte skrivas om vid varje köp. Betalningar som görs via PayPal kommer att krediteras XL Industri omedelbart. Detta snabbar upp betalningshanteringen och förkortar leveranstiden av dina varor.
Om du väljer PayPal som betalningsmetod i vår butik, kommer du att omdirigeras till PayPals hemsida. där loggar du in med ditt PayPal-log in (e-postadress och lösenord) och bekräftar beloppet som skall betalas. Du kommer sedan automatiskt tillbaka till vår shop.

Kreditkort (Visa / MasterCard)

Ett kreditkort är ett kort för att betala för varor och tjänster runt om i världen. Det är genom banker i samarbete med kreditkortsföretagen – MasterCardeller- Visa. I XL-Industri:s webbutik kan du betala bekvämt med ditt Visa eller Mastercard kreditkort. Här kommer du att omdirigeras till ett formulär, där du ska – ange namnet på kortinnehavaren, kreditkortsnummer, utgångsdatum och kontrollsiffran kortdata / CVC (finns på baksidan av kortet).

Information för din säkerhet:

Vid betalningar med kreditkort på internet är det viktigt att PIN-koden aldrig anges vid transaktioner som genomförs online, endast uppgifter som kreditkortsnummer. CVC på baksidan av kortet måste anges med kortnumret för transaktioner online, för att säkerställa att betalaren verkligen är innehavaren av kreditkortet. Kontonumret lagras ibland på webbplatser där du ofta betalar med ditt kreditkort genom så kallade cookies. I princip sparas inte CVC och måste anges för varje ny transaktion. Detta är en säkerhet och förhindrar missbruk av kreditkortsinformation. Dessutom bör du se till att det finns en säker anslutning mellan dig och webbshopen under betalningsprocessen.

Förskottsbetalning

Förskottsbetalning är en betalning som betalas in av köparen innan säljaren skickar leveransen av varorna som är avtalsenliga. I regel sker betalningen via banköverföring. Om du har beställt en vara, får du information om fakturan via e-post. Först efter att vi har mottagit fakturabeloppet, kommer varorna att levereras.

Debitkort

Ett debiteringskort är ett betalkort som kan användas för betalning eller ta ut kontanter på en bankomat. Till skillnad från kreditkort konto debiterar Giro-kontot kortinnehavaren omedelbart eller inom några dagar. I vissa webbshoppar erbjuder vi möjligheten att betala med nationella och internationella bankkort. På så sätt accepteras betalningar med Visa Electron i den svenska butiken. Betalningsprocessen är lika som för kreditkort. Välj motsvarande betalkort och ange kortdata inkl. CVV.

Klarna

I den svenska butiken, erbjuder vi köp via Klarna AB. Fakturan skickas då antingen via e-post eller tillsammans med varorna. Från fakturadatum, har du 14 dagar att betala den. Om fakturaköp med Klarna ska godkännas måste leveransadress och faktureringsadress stämma överens vid Klarnas kontroll. Vid beställning med Klarna som företagskund, vänligen observera att leveransadressen och faktureringsadressen måste vara densamma, samt vara registrerat med ert organisationsnummer. Förutom företagets namn bör även ditt för- och efternamn fyllas i för att beställningen ska vara fullständig och bli accepterad.

Delbetalning med Klarna

Vid delbetalning betalas den totala betalningssumman i flera delbetalningar över en överenskommen tidsperiod.

Flexibel delbetalning

Alla köp du har gjort med den flexibla delbetalningen samlas i en tydlig månadsfaktura. Månadsfakturan skickas ut i mitten av varje månad. När du använder den här betalningsmetoden för första gången får du den första månadsfakturan under följande månad.

Fast delbetalning

Med det fasta delbetalnigsalternativet kan du enkelt delbetala din faktura på 3, 6 eller 12 månader. Det totala beloppet på din faktura fördelas jämnt över denna tidsperiod. Fakturan läggs till din månadsfaktura tillsammans med alla dina flexibla delbetalningar, så att du får bara en månadsfaktura för alla genomförda delbatalningar. Årsräntan för det fasta delbetalningsalternativet är 9,99%.

 

This post is also available in: Polska Tyska